Pompa de adâncime TDP 5500 E

Nr. art. 4610000210
Dvs. economisiți: 596.04 LEI
1.354,45 LEI 758,41 LEI inclusiv TVA

Preț net

la preţul produsului se adaugă aceste costuri de transport
Pompă de adâncime din inox TDP 5500 E

Pompă de inox de 1.100 W cu o capacitate de 6.000 l/h
APĂ MENAJERĂ, ACOLO UNDE ESTE NEVOIE DE EA

Cu pompa de adâncime TDP 5500 E vă faceți independent de sistemul comunal de alimentare cu apă și de costurile crescute pentru procurarea apei. Un lucru este sigur: pe viitor, apa de la robinet va fi din ce în ce mai scumpă. Acesta este un motiv în plus să cautați surse alternative de alimentare, de exemplu cu apă subterană sau apă de ploaie și astfel să economisiți mulți bani. Cu ajutorul celor 1.100 wați, pompa de adâncime TDP 5500 E din inox propagă din fântâni, rezervoare de apă, cisterne de apă de ploaie sau sisteme de drenaj, până la 6.000 de litri de apă pe oră, la o înălțime de 58 de metri. Pompele de adâncime sunt concepute pentru transportul de apă de la mari adâncimi.

Independent prin resurse naturale

Folosiți gratis apa din subteran pentru irigarea grădinilor sau pentru alimentarea aspersoarelor și altor sisteme de irigare. Pompa de adâncime se poate utiliza și ca o completare a sistemului casnic de alimentare cu apă menajeră. Se pot alimenta astfel mașinile de spălat sau toaletele, care sunt consumatoare puternice de apă menajeră. Apa gratuită sondată cu ajutorul pompelor nu este cu nimic mai prejos la calitate. Sita de protecție la impurități a pompei de adâncime TDP 5500 E are grijă ca apa ajunsă la dumneavoastră să fie curată și fără impurități. În plus, apa de ploaie nu conține atâta calc precum apa potabilă de la robinet și astfel se protejează aparatura din casă, precum mașina de spălat sau conductele pentru transportul apei.

EXTRAGEȚI APA VALOROASĂ ȘI ECOLOGICĂ CÂT SE POATE DE IEFTIN

Hotărârea de a achiziționa pompa de adâncime TDP 5500 E este o chestiune care se merită a fi luată în calcul pentru că este o investiție în viitor - și aceasta nu numai având în vedere marile schimbări climaterice ale timpului nostru. Apa este și rămâne un bun de valoare cu care trebuie să umblăm cu mai multă responsabilitate. În loc să consumați apă potabilă, pentru care se fac mari eforturi de purificare, de exemplu pentru clătire, spălare sau pentru alte lucrări de irigații, puteți folosi apa de ploaie sau cea subterană și astfel să vă aduceți și dumneavoastră aportul la protecția mediului.

Pompele de adâncime de la Trotec sunt pompe submersibile special construite și foarte eficiente, care datorită formei de construcție și a tehnicii de calitate se pot aplica în găuri foarte strâmte, cu un diametru de la 11 centimetri. Pentru extragerea fără probleme a apei din adâncimi mari, pompele sunt dotate cu un cablu de alimentare de 23 de metri și orificii de agățare, pentru a putea scufunda pompele în fântână, în cisterne, în drenaje sau alte adâncituri. Ca mai toate pompele submersibile și pompele de adâncime se pot utiliza mobil în diferite locații sau pot fi instalate în locuri fixe.

Sfat:

Apa extrasă de dumneavoastră economisește bani pe o durată mai lungă. Costurile pentru o fântână în grădină (dacă nu există deja una) se amortizează în funcție de densitatea utilizării, în doar câțiva ani. Specialiștii în construcții de fântâni vă pot ajuta aici la planificarea și construirea unei fântâni de grădină proprii!

Deosebit de practic:

Cablul de alimentare subacvatic de 20 de metri face posibilă alimentarea pompei cu curent, iar cutia externă cu comutator de cuplare și decuplare se poate mânui în siguranță, la distanță de locul de instalare. Pentru scufundarea confortabilă a pompei în apă, carcasa ei este dotată la suprafață cu orificii de agățare pentru o sfoară de fixare.

ADÂNCIME DE SCUFUNDARE, ÎNĂLȚIMEA ȘI CANTITATEA DE EXTRACȚIE

Cu o presiune puternică de max. 5,8 bar, o înălțime maximă de extracție și pompare de 58 metri și o adâncime de scufundare de până la 20 metri, pompa de adâncime TDP 5500 E este dotată optimal pentru extragerea apei din fântâni și alte surse alternative de apă, de la mari adâncimi. Datorită diametrului său compact de numai 100 mm, pompa se recomandă în special pentru găuri cu un diametru de la 110 mm.

Cu siguranță etanșă contra prafului și a apei.

Atunci când curentul electric și apa circulă concomitent într-un aparat, acesta are nevoie de mecanisme de protecție moderne. Cu pompele de adâncime din seria TDP, care dețin o carcasă capsulată și etansă, vă aflați pe partea sigură a problemei. Pompa de adâncime TDP 5500 E este etanșată contra prafului și a apei, după norma IP68. Astfel, pompa poate rămâne în fântână, chiar şi dacă nu e utilizată. Datorită normei de protecție IP44, cutia cu comutatoare permite o montare în domeniul extern, protejat de ploaie.

Pompa potrivită pentru fiecare aplicație

Aveți nevoie de o pompă de adâncime pentru o și mai adâncă fântână? Atunci vă recomandăm pompa TDP 7500 E, cu o înălțime de extracție de 93 metri și o capacitate de pompare de până la 4.800 litri pe oră. În funcție de necesitate și de aplicație se recomandă pompele submersibile de apă curată de la Trotec, TWP 4005 E, TWP 7505 E sau TWP 9005 E, cu înălțimi de pompare de până la 11,5 metri și o capacitate de pompare de până la 14.000 litri pe oră. Pentru apa murdară, Trotec are pompele submersibile de apă reziduală TWP 4025 E, TWP 7025 E sau TWP 11025 E, cu înălțimi de pompare de până la 11 metri și capacități de pompare de până la 15.000 litri pe oră. Pompa de grădină TGP 1000 E, cu o înălțime de avans de 42 metri și o capacitate de 3.300 litri pe oră, este cea mai potrivită pentru lucrările de irigații. Hidroforul casnic TGP 1025 E se poate integra cu ușurință în sistemul casnic de alimentare cu apă și oferă înălțimi de pompare de 30 metri, la o capacitate de pompare de 3.300 litri pe oră.

Marcă de calitate la un preț avantajos

Fiabile, puternice și potrivite pentru aplicațiile cele mai dificile: acestea sunt caracteristicile de calitate ale pompelor de adâncime de la Trotec. Datorită performanței lor sunt utilizabile pentru orice aplicație. HighPerformance pentru utilizări pretențioase, deoarece Trotec stă pentru o calitate de marcă și soluții profesionale, la un raport preț-performanță deosebit!

Avantaje practice:

 • Putere de pompare de 1.100 W pentru până la 6.000 litri pe oră
 • Înălțimea maximă de pompare: 58 m
 • Presiunea maximă: 5,8 bari
 • Ideală pentru preluarea de apă curată din fântâni, rezervoare de apă de ploaie şi puţuri
 • Pentru alimentarea sau irigarea fără probleme a grădinilor (instalaţii de stropire) și alimentarea cu apă menajeră în casă (maşina de spălat, toaleta)
 • Carcasa pompei din oțel inoxidabil
 • Racord robust din alamă, pentru presurizare
 • Cu o viață lungă, datorită carcasei din oțel inoxidabil şi motor cupru
 • Motor ce nu necesită întreținere, cu protecție termică contra supraîncălzirii
 • Sită din inox pentru acapararea impurităților
 • Tip de protecție pentru pompă IP68 - etanș la praf şi potrivit pentru utilizarea permanentă sub apă
 • Tip de protecție pentru cutia de comandă IP44 - protecție contra stropirii cu apă
 • Cutie externă cu comutatoare
 • Ventil de protecție la retur, pentru ca apa să nu revină
 • Două mânere pentru scufundarea pompei în fântână, cu ajutorul unei sfori
 • Cablu de alimentare pe sub apă de 23 metriDate tehnice
Generalităţi
  Nr. articol 4.610.000.210
Valori electrice
  Conexiune la reţea 220 - 240 V/50 Hz
  Putere consumată max. [W] 1.100
  Capacitate pompare [W] 550
Racord electric
  Lungime cablu [m] 23
Caracteristici
  Capacitate de transport max. [l/h] 6.000
  Presiune de transport [bar] 5,8
  Granulație pompă [mm] 2,3
  Conținut de substanțe solide în apă [%] 0,25
  Înălțime maximă de avans [m] 58
  Număr de faze 1
  Temperatura maximă a apei [°C] 35
  Adâncimea maximă de imersie [m] 20
  Adâncimea minimă de lucru [mm] 783
  Turație [rpm] 2.850
  Diametru min. gaură [mm] 110
Condiţii ambientale
  Temperatură ambiantă - min. [°C] 0
  Temperatură ambiantă - max. [°C] 35
Caracteristică de siguranţă
  Tip de protecţie IP68
  Clasă de protecţie I
Panou de distribuție
  Ştecher de branşare CEE 7/7
  Lungime cablu panou de distribuție [m] 0,94
  Clasă de protecție panou de distribuție IP44
Varianta carcasei
  Oţel inoxidabil
Funcţii şi dotări
  Comutator pornit-oprit
  Protecție la suprasolicitare termică
  Protecție la suprasolicitare termică [° C] 100
  Protecție la funcționare uscată
  Clapetă de sens
  Șurub din INOX
  Utilizarea unui cablu de tracțiune
  Se folosește la apă sărată sau în regim permanent de funcționare (>10h)
  Funcționare de durată
  Racord cu filet 1 1/4 țoli
Furnitură accesorii
  Adaptor
  Adecvat pentru furtun (furtun LW)
  Adecvat pentru filet
  Sfoară de nailon rezistentă la rupere 12 m
Dimensiuni
  Lungime (fără ambalaj) [mm] 100
  Lăţime (fără ambalaj) [mm] 92
  Înălţime (fără ambalaj) [mm] 783
Greutate
  (fără ambalaj) [kg] 13,5

 echipare de serie

 disponibil opţional

 indisponibil

 

Contact:

online-ro@trotec.com

tel:+492452962797

Luni - joi: 9:00 - 18.30

Vineri: 9:00 - 18.00

Email:

Utilizați formularul nostru de contact