Filtru HEPA HC MultiQube

Nr. art. 6100000043
1.391,90 LEI inclusiv TVA

Preț net

la preţul produsului se adaugă aceste costuri de transport
Filtru HEPA HC MultiQube

Clasă înaltă de filtrare – optimal adaptat pe combinaţia de filtre Trotec.
Precum microfiltrele Trotec, şi filtrul HEPA HC MultiQube a fost conceput special ca şi parte componentă a lanţului de filtre Trotec, pentru utilizarea cu separatoarele de apă WA şi agregatele de uscare VE, caracterizându-se printr-o capacitate optimă de filtrare, precum şi un grad înalt de separare!

Sistemul de filtrare MultiQube-HEPA e compus din 2 elemente: carcasa robustă, uşor de întreţinut, din două părţi, cu închizători rapide, şi elementul de filtrare, care poate fi schimbat dupa utilzarea corespunzătoare. La livrarea carcasei e deja inclus un elemet de filtrare.

Elementele de filtrare Trotec HEPA corespund clasei de filtrare H13, conform DIN EN 1822-1 şi facilitează un grad de separare nominal > 99,97 % la particule de 0,3 microni!

Cu o suprafaţă de filtrare de 3 m² şi debit nominal de aer de 315 m³/h, elementele de filtrare HEPA sunt adaptate optim pe specificaţiile tehnice ale turbinei vid de la agregatele de uscare VE, oferind un surplus de capacitate pentru utilizarea combinată cu până la două VE 4 S MultiQube sau un VX 5.

Siguranţă şi mai mare şi protecţie activă contra contaminării, prin HEPACONTROL

Filtrele HEPA uzate reprezintă nu doar un pericol de contaminare pentru aerul ambiental, ele implică şi timpi mai lungi de uscare şi un pericol de supraîncălzire a turbinei agregatului de uscare, ca şi consecinţă!

Comparativ cu sistemele pasive de filtrare HEPA, noul filtru HEPA HC oferă o siguranţă sporită şi o protecţie activă contra contaminării, datorită afişajului inovativ al statusului HEPACONTROL:

La o capacitate scăzută de filtrare, datorată uzurii elementului de filtrare, se va aprinde automat lumina de control HEPACONTROL,semnalizând în mod clar necesitatea schimbării elemenului de filtrare.

HEPACONTROL nu consumă curent suplimentar, alimentarea LED-ului de semnalizare are loc prin bateria integrată.
Date tehnice
Generalităţi
  Nr. articol 6.100.000.043
Clasa de filtrare
  conform ISO 14644-1 H13
Debit de aer
  max. [m³/h] 315
Racord pentru tubulatura de transport al aerului
  Cantitate 4
  Diametru [mm] 38
Indicator de îmbâcsire
  HEPACONTROL
Alimentare cu energie
  Baterie
Dimensiuni
  Lungime (fără ambalaj) [mm] 435
  Lăţime (fără ambalaj) [mm] 435
  Înălţime (fără ambalaj) [mm] 255
Greutate
  (fără ambalaj) [kg] 6,3

 echipare de serie

 disponibil opţional

 indisponibil

 

Contact:

online-ro@trotec.com

tel:+492452962797

Luni - joi: 9:00 - 18.30

Vineri: 9:00 - 18.00

Email:

Utilizați formularul nostru de contact