Purificator de aer design AirgoClean® 170 E cu filtru HEPA

Nr. art. 1580001039
Dvs. economisiți: 380.88 LEI
1.360,06 LEI 979,18 LEI inclusiv TVA

Preț net

la preţul produsului se adaugă aceste costuri de transport
Design-AirgoClean® 170 E cu filtru HEPA

Protecție automatizată HEPA de 360° împotriva particulelor suspendate din aer, noxelor, germenilor și alergenilor - cu măsurare în timp real a calității aerului
Aer curat pentru acasă și la servici
Ne petrecem până la 90% din timpul nostru în interior, în funcție de tiparele de somn și de vârstă, între 6 și 12 ore pe zi în dormitor. Cei patru pereți sunt spațiul nostru de protecție, către care vrem să ne retragem și să ne simțim bine, fără a fi nevoie să ne temem de influențele aerului asupra sănătății noastre. Motiv suficient pentru a oferi calității aerului de acasă, atenția pe care o merită și pentru a asigura un aer curat pentru a respira profund, cu ajutorul inteligentului AirgoClean® 170 E.

Aerul curat din punct de vedere igienic este stâlpul de bază pentru sănătatea noastră. Aerul curat însă nu este de la sine înțeles.
Alergenii și poluanții, cum ar fi bacteriile, virușii, praful fin, sporii de mucegai, acarienii, parul de animale, mirosurile și compușii organici volatili poluează aerul din spațiile de locuit și de la locul de muncă. Un alt factor complicat este acela că, în multe locuri, chiar și aerul din exterior are un nivel ridicat de poluare fină cu praf. Aceste particule minuscule, cu un diametru mai mic de 2,5 micrometri (PM2,5) pătrund în spațiile interioare prin ferestre și uși și intră în corpul uman, prin respirație. Numeroase studii arată că aceste nanoparticule pot duce la probleme de sănătate.

Purificatorul de aer AirgoClean® 170 E îndepărtează din viața dumneavoastră aerul nesănătos.
Protejați-vă pe dvs. și pe cei dragi cu aer curat filtrat prin HEPA, care elimină cu 99,7% materii suspendate dăunătoare. Complet automat, datorită senzorilor de calitate a aerului de ultimă generație, cu care se măsoară continuu calitatea aerului interior, dispozitivul contracarează schimbările calității aerului, printr-o performanță regularizată de purificare. Suflanta reglabilă în cinci trepte, cu o circulație maximă a aerului de 350 m³ / h, permite o îmbunătățire vizibilă a calității aerului în încăperi de până la 42 m².

Purificarea aerului cu 360°, cu tehnologie de filtrare HEPA „Triple Protection“
Elegant, într-o carcasă de design suplă, echipat cu un sistem de filtrare HEPA extrem de eficient din clasa de protecție E12, inclusiv prefiltru DACRON® și filtru de carbon, purificatorul mobil de aer AirgoClean® 170 E își aduce un aport clar la îmbunătățirea calității aerului interior. Designul cilindric al dispozitivului, cu admisia aerului de 360 °, permite instalarea flexibilă în aproape orice locație. Deflectoarele de aer cu formă aerodinamică aflate la ieșirea aerului garantează o distribuție optimă a aerului curatat. Lamelele în formă de spirală nu sunt doar un accent atractiv de design, ci și forțează turbionarea aerului și astfel distribuirea în cameră. Un afișaj color PM2.5 în trei trepte vă informează în timp real despre calitatea aerului din încăpere.

Caracteristicile de confort ale AirgoClean® 170 E sunt completate de un mod turbo pentru ventilația accelerată a camerei, care promite o curățare deosebit de rapidă și eficientă a aerului interior, în situații acute. În plus, purificatorul de aer confort are un mod nocturn cu funcționare silențioasă, un indicator de schimbare a filtrului pe afișajul digital cu LED reglabil.

Indicator în culori al calității aerului, cu indicarea valorii PM2.5
Afișajul calității aerului în trei etape al AirgoClean® 170 E face vizibilă calitatea aerului care e de altfel invizibilă. Pe lângă afișarea numerică a valorii PM 2.5 (număr de particule fine de praf <2,5 µm), un afișaj optic cu lumini LED colorate indică puritatea aerului ambiant.

Viteza de ventilație și performanțele de curățare a aerului asociate cu aceasta sunt reglate în modul automat, în funcție de calitatea aerului:

Verde: calitate excelentă a aerului. Valoarea PM2.5 între 0 - 35
Albastru: calitate bună a aerului. Valoarea PM2.5 între 36 - 116
Roșu: calitate rea a aerului. Valoarea PM2.5- > 116

Ce înseamnă valoarea PM2.5?
PM2.5 constă din particule fine de praf respirabile, cu un diametru mai mic de 2,5 µm. Datorită dimensiunilor mici, aceste particule fine sunt considerate a fi un risc pentru sănătate, deoarece pătrund mai adânc în căile respiratorii, sistemul cardiovascular și creier, rămân acolo și provoacă leziuni. În proiectul REVIHAAP, cei de la WHO ajung la concluzia că praful fin poate, printre altele, să conducă la arterioscleroză, să afecteze nașterile și să provoace boli respiratorii la copii.

Aerul filtrat crește calitatea vieții și confortulAerul curat este premisa sănătății noastre. Nu o lăsați la voia întâmplării! Purificatorul de aer design AirgoClean® 170 E supraveghează calitatea aerului non-stop și vă oferă libertatea de a vă bucura de viața sănătoasă, cu respirații sănătoase.

Domenii de utilizare și mărimea încăperilor:

Filtrarea de praf fin, polen și păr de animale (CADR):
Potrivit pentru încăperi de până la 42 m² / 105 m³.
Recomandarea Trotec:* 32 m² / 80m³
Filtrarea virușilor SARS-CoV-2 și protecție generală contra infecțiilor (gripă, răceli, pojar, etc.):
La 6 schimbări ale aerului (birou, săli de conferințe) potrivit pentru încăperi de max. 23 m² / 57 m³.
Recomandarea Trotec:* 17m² / 42m³.
La 10 schimbări ale aerului (cabinete, încăperi de tratamente) potrivit pentru încăperi de max. 14 m² / 35 m³.
Recomandarea Trotec:* 11 m² / 27 m³.
Atenție: La dimensiunea maximă a camerei, dispozitivul funcționează la cea mai mare viteză a ventilatorului! Pentru a putea realiza o combinație optimă între controlul maxim al poluării aerului și zgomotul minim de fundal, vă recomandăm să plănuiți dimensiunea camerei cu aproximativ 30% mai mică decât maximul posibil. În acest fel, dispozitivul poate garanta filtrarea și pe o treaptă mai silențioasă a ventilatorulu.
 • În reclamele de publicitate, valoarea maximă este publicată de obicei ca „dimensiunea recomandată a camerei”. Pentru a realiza o combinație bună între controlul poluării aerului și zgomotul de fond, dimensiunile camerei recomandate de noi se bazează pe un nivel sonor maxim de 37 dB (A).


Purificare a aerului controlată inteligent în modul complet automat
Pe lângă controlul manual al performanței de curățare a aerului în 5 trepte, AirgoClean® 170 E are un „senzor de calitate a aerului” inteligent, pentru a reacționa în timp real la o schimbare a calității aerului interior. Senzorul extrem de sensibil al calității aerului măsoară continuu sarcina particulelor și recunoaște chiar și cele mai mici modificări - pentru a reacționa imediat cu purificarea potrivită a aerul. Debitul și capacitatea de filtrare sunt reglate automat pe valoarea necesară pentru a elimina particulele suspendate în cel mai scurt timp posibil din aerul încăperii.

Mod automat și filtrare antivirus:
Nu utilizați modul automat dacă dispozitivul este utilizat pentru filtrarea virușilor. Senzorii încorporați reacționează numai la poluarea aerului cu praf fin, polen sau componenți organici volatili. Dispozitivul nu poate determina încărcarea cu viruși. Este posibil ca modul automat să arate o calitate a aerului „bună”, deși încărcătura de viruși în cameră este foarte mare. Prin urmare, atunci când filtrați virușii pentru a reduce riscul indirect de infecție, vă recomandăm să setați întotdeauna viteza ventilatorului care este necesară în cerințele respective pentru rata de circulație (volumul de aer).

Modul Turbo
Modul turbo este utilizat în special pentru ventilația accelerată a camerei, acolo unde, de exemplu, este necesară curățarea rapidă și eficientă a aerului interior în situații acute. Aerul este curățat rapid la un nivel optim, cu cea mai mare viteză a ventilatorului. În acest fel, aerul din sălile de conferițe, camerele de pauză sau de așteptare poate fi curățat rapid și ușor, la un nivel de calitate bun. Persoanele alergice care deschid fereastra pentru a ventila au filtrat cu acest purificator polenul sau praful din aer, în câteva minute. În modul Turbo al AirgoClean® 170 E, poluanții aerieni și particulele în suspensie sunt îndepărtate din aerul camerei cu cea mai mare performanță de purificare, cu ajutorul celei mai înalte trepte de ventilare și aerul este astfel adus la un nivel de curățare optimal.

Aproape fără zgomot, în modul de funcționare de noapte
Modul de noapte silențios cu 20dB (A) și iluminare estompată oferă un aer filtrat curat chiar și în timpul somnului. Curentul de aer este ajustat automat la nevoia de somn, iar debitul de aer este reglat la cel mai scăzut nivel de ventilație.

Purificatorul de aer AirgoClean® 170 E protejează împotriva particulelor nocive din aer. Aerul purificat mărește senzația de bine și crește performanțele nostre.

Lamele de ieșire a aerului în formă aerodinamică
Lamelele aerodinamice de ieșire a aerului ale purificatorului AirgoClean® 170 E asigură o distribuție eficientă a aerului proaspăt în încăpere, ceea ce duce la un schimb de aer confortabil și fără curenți. În timp ce purificatoarele convenționale de aer suflă doar vertical aerul filtrat în cameră, AirgoClean® 170 E distribuie aerul curat și pur, în mod uniform, în toate direcțiile camerei. Datorită lamelelor rotite orizontal, aerul din încăpere este îmbogățit cu curenți de aer curat.

Climat sănătos al camerei de zi, datorită tehnologiei de filtrare „Triple Protection”
Prin combinarea directă a trei tehnologii diferite de filtrare, particulele alergene și poluante și agenții patogeni sunt filtrați în mod fiabil din aerul interior.

Tehnică de filtrare Triple Protection
Prin combinarea a trei tehnologii de filtrare diferite, alergenii și particulele poluante, precum și agenții patogeni sunt filtrați în mod fiabil, din aerul interior.

Prefiltru DACRON®
DACRON® este un nume pentru filamentele continue, fără întrerupere, fabricate sintetic din poliester, care sunt potrivite în mod ideal ca pre-filtre în purificarea aerului, datorită proprietăților lor deosebit de neutre la alergii. Prefiltrele din fibre sintetice realizate cu acestă tehnologie sunt deosebit de rezistente la rupere, durabile și hidrofuge. Filtrul din fibre sintetice filtrează în mod fiabil mirosurile ușoare spre medii, praful grosier al casei și părul animalelor, din aerul camerei

Filtru Carbon
Filtrul suplimentar de carbon este ideal pentru toți fumătorii. Pe lângă poluanți, acest filtru de cărbune activ neutralizează eficient, pe lângă substanțele nocive, mai ales mirosurile de tutun, mirosurile animalelor de companie, mirosurile de bucătărie, mirosurile de fum, precum și mirosurile de formaldehidă și cele de solvent, din aerul ambiant. Pentru un aer curat - fără mirosuri neplăcute.

Filtrul HEPA
Prin filtrul HEPA din clasa de filtrare E12 se elimină polenul, alergenii, particulele fine de praf, bacteriile, virușii, reziduurile de acarieni și sporii de mucegai, până la o dimensiune de 0,3 micrometri. Datorită gradului ridicat de separare de 99,7%, filtrele din această clasă de filtrare sunt utilizate, de exemplu, în laboratoare sensibile la igienă precum și în producția de alimente. Aveți astfel cele mai bune condiții pentru a vă transforma cei patru pereți, într-o oază de confort, cu aer curat, filtrat și proaspăt.

Schimbarea rapidă și ușoară a flitrelor
Schimbarea rapidă a filtrelor preasamblate este la fel de ușoară ca funcționarea AirgoClean 170 E. Capacul dispozitivului poate fi îndepărtat fără unelte, folosind un mâner, astfel încât prefiltrul, filtrul de carbon și HEPA pot fi inspectate vizual și înlocuite, dacă este necesar.Aer curat pentru o viață mai sănătoasă, mai multă bunăstare și performanțe sporite - AirgoClean 170 E face acest lucru posibil.

Eficient contra:
 • Polenului și alergenii produși de animalele de casă
 • Praf fin, praf casnic și reziduuri de acarieni
 • Viruși, bacterii și spori de mucegai
 • Fum de țigară și mirosuri neplăcute


Avantaje practice:
 • Sistem de filtrare a aerului în trei trepte cu prefiltru DACRON®, filtru de carbon și filtru HEPA din clasa de filtrare E12 (datorită clasei de filtrare E12, aparatul este potrivit doar condiționat, pentru filtrarea de viruși)
 • Filtrare eficientă HEPA a particulelor în suspensie, noxelor, germenilor și mirosurilor
 • Indicator al calității aerului în trei trepte ca valoare numerică PM2.5 în culori LED (verde, albastru, roșu)
 • Potrivit pentru purificarea automată a aerului în încăperi de până la 105 m³
 • Volumul de purificare 350 m³/h
 • 5 trepte de suflare cu funcțiune Turbo comutabilă
 • Compact și performant, cu mod simplu de utilizare
 • Schimb necomplicat și rapid al filtrelor
 • Mod automatic
 • Lampă de control al filtrului
 • Mod de noapte (foarte silențios)
 • Silențios: max. 50 dB(A)
 • Consum redus de energie
 • Prietenos pentru cei alergici


Date tehnice
Generalităţi
  Nr. articol 1.580.001.039
Debit de aer
  Pentru încăperi de până la [m²/m³] 42 m² /105 m³
  Treaptă 1 [m³/h] 123
  Treaptă 2 [m³/h] 195
  Treaptă 3 [m³/h] 263
  Treaptă 4 [m³/h] 320
  Treaptă 5 [m³/h] 350
Valori electrice
  Conexiune la reţea 220 - 240 V/50 - 60 Hz
  Putere consumată [kW] 0,025
  Curent nominal consumat [A] 0,11
Racord electric
  Ştecher de branşare CEE 7/16
  Lungime cablu [m] 1,25
Valori de zgomot
  Treaptă 1 - Distanţă 1 m [dB(A)] 20
  Treaptă 2 - Distanţă 1 m [dB(A)] 27
  Treaptă 3 - Distanţă 1 m [dB(A)] 37
  Treaptă 4 - Distanţă 1 m [dB(A)] 41
  Treaptă 5 - Distanţă 1 m [dB(A)] 50
Ventilator
  axial
  radial
  Trepte de ventilare 5
Dimensiuni
  Lungime (fără ambalaj) [mm] 292
  Lăţime (fără ambalaj) [mm] 292
  Înălţime (fără ambalaj) [mm] 663
Greutate
  (fără ambalaj) [kg] 6,5
Echipare, caracteristici şi funcţii
Echipare
  Air quality sensor
  Indicator de calitate a aerului
  On / off switch
  Touchscreen
  Afişaj digital
  Senzor de praf
  Funcţia Memory
  Regim automat
  Regim de funcţionare nocturnă
  Turbo mode
  Filter cleaning indicator
  Operating control lamp
Indicator pentru schimbarea filtrelor
  Filtru principal
  Prefiltru
Filtru
  Prefiltru Synthetic fibre
  de particule în suspensie HEPA carbon filter
  Eficienţă filtrare 99,70%
Mobilitate
  Picioare suport

 echipare de serie

 disponibil opţional

 indisponibil

 

Contact:

online-ro@trotec.com

tel:+492452962797

Luni - joi: 9:00 - 18.30

Vineri: 9:00 - 18.00

Email:

Utilizați formularul nostru de contact