Purificator design de aer AirgoClean® 11 E cu filtru HEPA

Nr. art. 1580001011
Dvs. economisiți: 216.51 LEI
541,06 LEI 324,55 LEI inclusiv TVA

Preț net

la preţul produsului se adaugă aceste costuri de transport
Purificator de aer Design-AirgoClean® 11 E cu filtru HEPA

Îndepărtează cu 99,97 % viruși, bacterii, praf fin și alergeni precum polenul, excremente de acarieni, păr de animale din aerul înconjurător al încăperii
Reduce noxele din aer în încăperi și crește calitatea vieții

Purificatorul de aer AirgoClean® 11 E combină eleganța atemporală cu tehnologia eficientă HEPA de curățare a aerului. Datorită suprafeței sale de înaltă calitate de culoare neagră mată și formei cilindrice, purificatorul de aer compact face o figură vizuală bună atât în mediul privat, cât și în cel profesional. Fără a pierde din vedere elementele esențiale - acesta aduce un aer mai sănătos de respirat în încăpere. Spațiul dintre cei patru pereți ai locuinței sunt spațiul nostru protejat pentru ne reîncărca bateriile și a ne bucura de viață. Vrem să ne simțim confortabili aici fără să ne temem că sănătatea noastră va fi pusă în pericol de influențele aeriene.

Aerul curat este premiza unei vieți sănătoase

Respirăm până la 20.000 de litri de aer în fiecare zi. Aceasta corespunde unei mase de aproximativ 25 de kilograme și depășește cu mult cantitatea de alimente și băuturi consumate pe zi. Dar, în timp ce acordăm atenție prospețimii și originii ingredientelor din alimente, acordăm puțină atenție calității aerului. Aerul curat este la fel de important pentru sănătatea noastră, bunăstarea și performanța la locul de muncă ca și o dietă echilibrată, exerciții fizice și un somn adecvat.

Noxe și particule în suspensie în aer sunt dăunătoare sănătății

Aerul nepoluat nu este din pacate ceva de la sine înțeles. Virușii, praful fin, bacteriile, sporii de mucegai, acarienii, parul animalelor și mirosurile neplăcute poluează aerul din spațiile de locuit și de la locul de muncă. În plus, în multe locuri, chiar și aerul din exterior are un nivel ridicat de particule. Micile particule cu un diametru mai mic de 2,5 µm (PM2,5) pătrund în mediul nostru personal prin ferestre și uși și intră în corp prin respirație. Studii recente arată că aceste nanoparticule pot duce deja la probleme de sănătate la copii.

Purificatorul de aer AirgoClean® 11 E aduce rapid aer curat în viața dumneavoastră

Un filtru HEPA 3-în-1 de înaltă calitate (format din HEPA, carbon și pre-filtre) filtrează până la 99,97 la sută din toate particulele cu o dimensiune de până la 0,3 µm din aerul interior - care e dimensiunea celor mai comuni poluanți aerieni, cum ar fi virușii precum și bacteriile. De îndată ce aerul trece prin filtru, aerul poluat al camerei devine aer pur, filtrat HEPA, fără substanțe nocive. Și acest lucru este complet automat datorită celor mai moderni senzori de praf și de calitate a aerului, cu care se măsoară continuu calitatea aerului și se recunosc modificările - pentru a contracara acest lucru cu un serviciu de curățare a aerului reglementat inteligent. Purificarea aerului este completată de o ionizare a particulelor grosiere (păr de animale, polen și praf) care plutesc în jurul, aducându-le să se scufunde la pământ, să fie aspirate de fluxul de aer al AirgoClean® 11 E și filtrate în prefiltru. Suflanta reglabilă în trei trepte cu un debit de aer maxim de 120 m³ / h permite o îmbunătățire vizibilă a calității aerului în încăperi de până la 15 m² sau 38 m³.

Indicator luminos al calității aerului cu LED

În modul de funcționare automat al AirgoClean® 11 E, calitatea aerului de altfel invizibilă devine vizibilă. Afișajul LED cu trei trepte pentru calitatea aerului se aprinde în verde, albastru sau roșu în funcție de calitatea măsurată a aerului. Viteza de ventilație și performanțele de curățare a aerului asociate sunt reglementate pe baza calității aerului:

Verde: calitate bună a aerului
Albastru: calitate medie a aerului
Roșu: calitate redusă a aerului


Un aer mai curat la orice oră și în orice loc

Nu lăsați calitatea aerului interior la voia întâmplării. Aveți grijă activă în protejarea sănătății familiei dumneavoastră. Purificatorul de aer pentru cameră AirgoClean® 11 E îmbunătățește calitatea aerului non-stop și vă oferă libertatea de a vă bucura de o viață sănătoasă.

Purificare rapidă cu 360° a aerului

Aerul este aspirat de dispozitivul de formă cilindrică cu debit optimizat, curățat în filtrul HEPA de 360° extrem de eficient și eliberat uniform înapoi în cameră prin orificiul de ieșire a aerului cu lamele fixe.

Domenii de utilizare și mărimea încăperilor:

Filtrarea prafului fin, polenului și părului de animale(CADR):
Potrivit pentru încăperi de până la 15 m² / 37,5 m³.

Filtrarea virușilor SARS-CoV-2 și protecție generală contra infecțiilor (gripă, răceli, pojar, etc.):
La 6 schimbări ale aerului (birou, camere de întrevederi) potrivit pentru încăperi de max. 8 m² / 20 m³.
La 10 schimbări ale aerului (cabinete medicale, încăperi de tratament) potrivit pentru încăperi de max. 5 m² / 12,5 m³.
Atenție: La mărimea maximă a încăperii, aparatul funcționează pe cea mai înaltă treaptă de viteză! Pentru a atinge o combinație optimă între debitul maxim de aer care pătrunde și zgomotul minim, se recomandă la planificare să se ia în calcul o încăpere cu ca. 30 % mai mică decât valoarea maximă posibilă. În acest mod, dispozitivul poate aduce rezultate bune de filtrare și la o treaptă mai mică de viteză.

Mod automatic de funcționare cu comandarea inteligentă a purificării aerului

În plus față de controlul manual al performanței de curățare a aerului, AirgoClean® 11 E are un „Air Quality Sensor” inteligent pentru a reacționa în timp real la modificările calității aerului din interior. Senzorul extrem de sensibil al calității aerului măsoară continuu poluarea aerului cu praf fin și polen și detectează chiar și cele mai mici modificări imediat - și reacționează imediat cu o purificare a aerului adaptată. Performanța de filtrare a dispozitivului este reglatăe automat în măsura necesară pentru a elimina particulele din aerul camerei în cel mai scurt timp posibil.

Timer cu decuplare automatizată

Temporizatorul ușor de programat permite setarea unui timp de funcționare fix. Numărul de ore până la oprirea automată poate fi setat la 1, 2, 4 sau 8 ore în funcție de cum necesită echilibrul între viața profesională și viața personală și pot fi prevenite și timpii de funcționare inutili.

Funcționare silențioasă

Cu un nivel de zgomot de max. 43 dB (A) AirgoClean® 11 E curăță aerul camerei deosebit de silențios, atât de liniștit încât se poate adormi în dormitor chiar și cu dispozitivul în funcțiune.

Purificatorul de aer AirgoClean® 11 E reduce poluarea aerului din cameră și protejează împotriva agenților patogeni din aer. Aerul curat și filtrat din cameră crește starea de bine și performanța.

Climatul sănătos al camerei de zi datorită tehnologiei de filtrare „Triple Protection”

Prin combinarea directă a trei tehnologii diferite de filtrare, particulele alergene și poluante și agenții patogeni sunt filtrați în mod fiabil din aerul interior.

Filtru HEPA

Polenul, alergenii, particulele fine de praf și sporii mucegaiului de până la 0,3 micrometri sunt eliminați de filtrul HEPA . Datorită gradului ridicat de separare de 99,97%, filtrele din această clasă de filtre sunt utilizate, de exemplu, în zonele de laborator sensibile la igienă și în producția de alimente. Deci, cele mai bune condiții preliminare pentru transformarea propriilor patru pereți într-o oază de bunăstare cu aer curat, filtrat, curat.

Filtru de carbon

Filtrul suplimentar de carbon este ideal pentru toți fumătorii. Pe lângă poluanți, acest filtru neutralizează eficient mirosurile de tutun, de animale de companie, de bucătărie,de fum, formaldehidă și solvent din aerul ambiant. Pentru un aer curat - fără mirosuri neplăcute.

Prefiltru DACRON®

DACRON® este o denumire pentru fire continue produse sintetic din poliester, care sunt ideale ca pre-filtre în purificarea aerului, datorită proprietăților lor în speciale antialergice. Prefiltrele din fibre sintetice realizate cu acesta sunt deosebit de rezistente la rupere, de lungă durată și hidrofugante. Chiar și filtrul de fibre sintetice filtrează în mod fiabil mirosurile ușoare până la mijlocii, praful casnic grosier și părul animalelor din aerul din cameră.

Schimbarea rapidă și ușoară a flitrelor

Schimbarea rapidă a filtrelor preasamblate este la fel de ușoară ca funcționarea AirgoClean 11 E. Capacul dispozitivului poate fi îndepărtat fără unelte folosind un mâner, astfel încât prefiltrele de carbon și HEPA pot fi inspectate vizual și înlocuite, dacă este necesar.

Aer curat pentru o viață mai sănătoasă, mai multă bunăstare și performanțe sporite - AirgoClean 11 E face acest lucru posibil.

Eficient contra:

 • Polenului și alergenii produși de animalele de casă
 • Praf fin, și reziduuri de acarieni
 • Viruși, bacterii și spori de ciuperci
 • Fum de țigară și mirosuri neplăcute


Avantaje pentru practică:

 • Sistem de filtrare circulare a aerului recirculat în trei trepte cu prefiltru DACRON®, filtru de carbon și filtru HEPA
 • Purificare eficientă HEPA a particulelor în suspensie și noxelor
 • Indicator al calității aerului în tre trepte cu culori LED (verde, albastru, roșu)
 • Potrivit pentru purificarea automatizată a aerului în încăperi de până la 38 m³
 • Debit de purificare de max. 120 m³/h
 • 3 trepte de suflantă
 • Compact și performant cu o mânuire simplă
 • Filtru ușor interschimbabil
 • Mod de funcționare automat
 • Lampă de control al filtrului
 • Silențios: max. 43 dB(A)
 • Consum mic de energie
 • Prietenos utilizării de cătrei cei alergici


Date tehnice
Generalităţi
  Nr. articol 1.580.001.011
Debit de aer
  Pentru încăperi de până la [m²/m³] 15 m² /38 m³
  Treaptă 1 [m³/h] 42
  Treaptă 2 [m³/h] 72
  Treaptă 3 [m³/h] 120
Valori electrice
  Conexiune la reţea 100 - 240 V/50 - 60 Hz
  Putere consumată [kW] 0,011
  Curent nominal consumat [A] 1
Racord electric
  Ştecher de branşare CEE 7/16
  Lungime cablu [m] 1,5
Valori de zgomot
  Treaptă 1 - Distanţă 1 m [dB(A)] 25
  Treaptă 2 - Distanţă 1 m [dB(A)] 34
  Treaptă 3 - Distanţă 1 m [dB(A)] 43
Ventilator
  axial
  radial
  Trepte de ventilare 3
Dimensiuni
  Lungime (fără ambalaj) [mm] 240
  Lăţime (fără ambalaj) [mm] 240
  Înălţime (fără ambalaj) [mm] 335
Greutate
  (fără ambalaj) [kg] 2
Echipare, caracteristici şi funcţii
Echipare
  Luftqualitätssensor
  Indicator de calitate a aerului
  Ein-/Ausschalter
  Membrantasten
  Afişaj digital
  Betriebskontrollleuchte
  Senzor de praf
  Funcţie de temporizare
  Ionizare
  Negativ-Ion-Austritt
  Regim automat
  Filterreinigungsanzeige
  Funcţie de ventilaţie
  Turbo-Modus
Indicator pentru schimbarea filtrelor
  Filtru principal
  Prefiltru
Filtru
  Prefiltru Synthesefaser
  de particule în suspensie HEPA-Carbon-Filter
  Eficienţă filtrare 99,97%
Mobilitate
  Picioare suport

 echipare de serie

 disponibil opţional

 indisponibil

 

Contact:

online-ro@trotec.com

tel:+492452962797

Luni - joi: 9:00 - 18.30

Vineri: 9:00 - 18.00

Email:

Utilizați formularul nostru de contact