Radiator pe ulei TRH 25 E

Nr. art. 1410000720
Dvs. economisiți: 203.66 LEI
508,92 LEI 305,26 LEI inclusiv TVA

Preț net

la preţul produsului se adaugă aceste costuri de transport
Radiator pe ulei TRH 25 E

Corp mobil de încălzire cu 11 elemenți și telecomandă pentru încălzire șiefect de menținere a căldurii
Soluția confortabilă de încălzire

Fie în timpurile umede dintre anotimpuri sau în timpul geros al iernii - cu radiatorul pe ulei TRH 25 E puteți savura căldura plăcută și binefăcătoare.

Aveți posibilitatea să alegeți între alb și negru

Radiatoarele pe ulei TRH 25 E și TRH 26 E sunt din punct de vedere tehnic identice și se deosebesc doar prin culoare. TRH 25 E se prezintă într-un negru atractiv care e în modă și dă un accent optic în birou sau camerele de locuit. TRH 26 E se prezintă comparativ în clasicul și elegantul alb - ideal pentru camerele de baie sau în încăperi cu un ton deschis. Indiferent în ce culoare, cei 11 elemenți de încălzire, 3 trepte de încălzire și o putere maximă de 2.500 wați, cele două radiatoare conferă căldura lor maximă deja după 8 minute pentru încăperi de până la 30 m² respectiv 75 m³. Pentru un confort deosebit se îngrijește telecomanda practică precum și funcțiunea de temporizare de 12 ore. Ecranul modern LCD dă un accent optic ambelor radiatoare și indică clar și deslușit temperatura setată.

Ideal sub formă de calorifer suplimentar pentru încălzirea permanentă sau pentru supravegherea la îngheț

Prin puterea sa reglabilă în trei trepte de încălzire (1.000 W / 1.500 W / 2.500 W) aparatul mobil de încălzire TRH 25 E livrează temperaturi controlate prin termostat în domeniul de la 15 - 35 °C. Radiatorul pe ulei lucrează fără zgomot, miros și fără să turbioneze praful și se poate utiliza cu succes în încăperile de dormit și locuințele celor ce suferă de alergii.

Deasemenea , radiatorul se potrivește pentru încălzirea încăperilor folosite neregulat precum serele de iarnă, atelierele sau birourile. În garajele neîncălzite și beciuri, radiatorul pe ulei protejează în plus contra înghețului conductelor de apă și alte avarii produse de îngheț.

Bine de știut: Radiatoarele pe ulei moderne sunt ca și mai înainte echipate cu elemenți de încălzire deoarece această construcție oferă o suprafață maximă și eficientă de încălzire. Uleiul termic utilizat în astfel de raditoare deține calități bune de salvare a căldurii, astfel încât și după decuplare, căldura se va resimți timp de până la 30 de minute.

Temperaturi comandate prin termostat

Temperatura din încăpere este bine să fie ridicată cu cap. O supraîncălzire a încăperilor nu numai că are repercursiuni negative asupra climei din încăpere - fiecare grad de căldură în plus va costa cu până la 6 procente mai mult. TRH 25 E se îngrijește inteligent și economic pentru temperaturi în domeniul de la 15 °C până la 35 °C. Setați temperatura dorită cu ajutorul termostatului digital direct pe aparat sau prin telecomadna din dotare, apoi radiatorul pe ulei reglementează automat puterea de încălzire și consumul de energie. Odată atinsă temperatura dorită, radiatorul se decuplează de la sine. Când temperatura setată scade din nou, radiatorul se cuplează automat până când temperatura va ajunge la valoarea dorită. Acest lucru nu numai că este confortabil, reglementarea temperaturii cu ajutorul senzorilor economisește costurile de energie!

Temperaturi plănuite la punct cu ajutorul timerului de 12 ore

În același timp, economisind energie cât și practic este temporizatorul programabil de 12 ore în pași din oră în oră. Cu acesta puteți stabili pornirea și oprirea radiatorului în funcție de programul zilei. Fie la finalul unei zile de muncă sau acasă după terminarea unei seri la televizor, puteți fii siguri că aparatul se va decupla la timpii programați de dumneavoastră fără să trebuiasă să vă mai îngrijiți pentru asta.

Avantaje solide de siguranță

Fie copii jucăuși, animale domestice nezdrăvane sau oaspeți neatenți, pe radiatorul TRH 25 E nu îl poate nimic așa de ușor destabiliza. Pentru aceasta se îngrijesc role de transport care asigură o staționare stabilă. În cel mai rău caz, dacă totuși radiatorul se va răsturna, un comutator de protecție la răsturnare va decupla aparatul automat. În plus un termostat de siguranță se opune depășirii temperaturii de lucru, lucru care se poate întâmpla dacă din greșeală radiatorul a fost acoperit cu haine.

Utilizabil flexibil dintr-o încăpere în alta

Cu ajutorul rolelor sale precum și a mânerului integrat radiatorul TRH 25 E se recomandă transportului de la o locație la alta chiar și în stadiul fierbinte. Pentru ca, cablul de alimentare să nu devină o piedică, radiatorul este dotat cu un mecanism de preluare a cablului.

Radiatoarele pe ulei TRH 25 E conving prin optică atractivă, încălzire de lungă durată și de un confort deosebit - ideal pentru utilizarea temporară sau ca sursă permanentă de încălzire în încăperi mici și mijlocii.

Avantajele practice:

 • 2.500 W pentru încălzire rapidă
 • 3 trepte de încălzire (1.000 W / 1.500 W / 2.500 W)
 • Telecomanda cu infraroșu
 • Funcțiune de temporizare de 12 ore
 • Ecran cu LCD
 • 11 elemenți de încălzire
 • Timp scurt de încălzire: puterea meximă de încălzire în 8 minute
 • Salvare căldurii cu ulei termic: încălzire pe timp lung și după decuplare
 • Termostat reglabil cu trepte din grad în grad
 • Funcțiune de supravegher contra înghețului
 • Încălzire fără zgomot
 • Siguranță maximă cu ajutorul protecției la supraîncălzire și răsturnare
 • Lampă de control a funcționalității
 • Preluarea practică a cablului pentru o ordine rapidă
 • Role de trasport și mâner integrat


Date tehnice
Generalităţi
  Nr. articol 1.410.000.720
Putere de încălzire
  Treaptă 1 [kW] 1
  Treaptă 2 [kW] 1,5
  Treaptă 3 [kW] 2,5
  Treaptă max. [kW] 2,5
Suprafaţă afectată
  Pentru încăperi de până la [m²] 30
  Pentru încăperi de până la [m³] 75
  Reglarea temperaturii încăperii min. [° C] 15
  Reglarea temperaturii încăperii max. [° C] 35
Valori electrice
  Conexiune la reţea 220 - 240 V/50 - 60 Hz
  Putere consumată max. [W] 2.500
  Curent nominal consumat [A] 10,9
Racord electric
  Ştecher de branşare CEE 7/7
  Lungime cablu [m] 1,4
Caracteristică de siguranţă
  Tip protecţie IP IP20
  Clasă de protecţie I
Dimensiuni
  Lungime (cu roţi) [mm] 240
  Lăţime (cu roţi) [mm] 470
  Înălţime (cu roţi) [mm] 600
Greutate
  (fără ambalaj) [kg] 9,5
Echipare, caracteristici şi funcţii
Mobilitate
  Roţi
  Adâncituri de apucare
Funcţii şi dotări
  11 aripioare de încălzire
  Termostat cu mai multe trepte
  Protecţia la răsturnare
  Lampă de control al funcţionării
  Buton de pornire/oprire
  Funcţionare automată, comandată cu termostat
  Oprire automată la atingerea valorii ţintă
  control automat al temperaturii
  Funcţie de temporizare
  Telecomandă cu infraroşu

 echipare de serie

 disponibil opţional

 indisponibil

 

Contact:

online-ro@trotec.com

tel:+492452962797

Luni - joi: 9:00 - 18.30

Vineri: 9:00 - 18.00

Email:

Utilizați formularul nostru de contact