Radiator design IRS 2020

Nr. art. 1410003930
Dvs. economisiți: 433.03 LEI
1.190,67 LEI 757,64 LEI inclusiv TVA

Preț net

la preţul produsului se adaugă aceste costuri de transport
Radiator design IRS 2020

Soluția elegantă de încălzire: încălzitor infraroșu flexibil cu halogen, din aluminiu și oțel inoxidabil, pentru terase, balcoane și restaurante
Prelungiți cu stil perioada de vară

Chiar și cea mai lungă vară se încheie. Pentru a putea folosi balconul de acasă sau terasa acoperită chiar și în perioadele de tranziție dintre anotimpuri sau chiar pe tot parcursul anului, radiatorul design IRS 2020 din aluminiu de înaltă calitate și oțel inoxidabil este recomandat ca sursă de căldură flexibilă. Pentru grătare sau petreceri în grădină, încălzitorul subțire cu infraroșu este o soluția practică și optic deosebit de atractivă. De asemenea, radiatorul cu halogen, robust și rezistent la stropi, permite o creștere notabilă a clienților în aer liber, în sectorul gastronomic, chiar și atunci când nu este soare și mai ales în momentele în care mulți oaspeți preferă mesele în aer liber.

Designul elegant al încălzitorului radiant de înaltă calitate se încadrează perfect în orice mediu ambiant. Reflectorul în formă de ciupercă și piciorul sunt din aluminiu mat, tija telescopică reglabilă pe înălțime este din oțel inoxidabil, ce nu ruginește.

Încălzire prin simpla apăsare pe buton și în două trepte

În comparație cu încălzitoarele radiante cu gaz, încălzitorul cu infraroșu este ușor și economisește energie, oferindu-vă două trepte puternice de încălzire (1.000 W / 2.000 W). Cele două tuburi infraroșii cu halogen integrate de 1.000 de wați asigură fiecare căldură uniformă, fără timp de preîncălzire. Căldura se simte imediat pe piele, fără să încălzească întâi aerul ambiental și este complet fără mirosuri sau zgomote enervante. Acestea sunt condiții ideale pentru a petrece nopți înstelate în aer liber, la temperaturi plăcute, confortabile, prelungind senzația de vară.

Reglabil pe înălțime în doar două mișcări

Apropos prelungire: tubul telescopic reglabil în înălțime, cu o blocare practică prin răsucire, permite reglarea înălțimii de la 1,94 m până la 2,09 m, după necesar. În acest fel, dispozitivul poate fi adaptat individual, în funcție de utilizarea specifică la mese permanente, grupuri de scaune sau șezlonguri.

Petreceți serile îndelungat afară

Cele două tuburi de încălzire cu halogen de înaltă calitate ale IRS 2020 generează căldură conform principiului natural al radiațiilor solare. Și aceasta este în special eficientă din punct de vedere energetic, deoarece o mare parte din energia utilizată este transformată direct în căldură. Nu aerul ambiental este încălzit, ci obiectele și persoanele aflate în imediata apropiere a radiatorului cu infraroșu absorb căldura radiantă, o depozitează și o reeliberează în mediul înconjurător, ca radiație secundară.

Căldura este distribuită fără zgomot și fără ca praful să fie turbionat, radiatorul tip ciupercă neavând ventilator. Prin acest lucru profită cei ce suferă de anumite alergii, care se situează în apropierea radiatorului. Toate acestea facilitează petrecerea unor seri lungi și fără griji în aer liber.

Siguranța înainte de toate: cu comutator de protecție la răsturnare și grilaj de protecție

Uneori este deosebit de turbulent în compania oaspeților exuberanți, animalelor de companie sau copiilor care se joacă. Dacă radiatorul, în ciuda bazei sale stabile de aluminiu, ar fi pe punctul de răsturnare, comutatorul întrerupe imediat sursa de alimentare a dispozitivului de încălzire.

Radiatorul este protejat împotriva stropirii cu apă și pătrunderea corpurilor străine, conform clasei de protecție IP34. Pentru securitate suplimentară, tubul de încălzire este echipat cu o grilă de protecție împotriva contactului accidental. Astfel aveți întotdeauna senzația bună că totul este complet în siguranță.

Radiatorul cu infraroșu design IRS 2020 este livrat parțial asamblat. Pur și simplu despachetați-l, asamblați-l în câțiva pași simpli, conectați cablul de alimentare de 1,75 metri lungime cu fișă Schuko (CEE 7/7), iar elementul de încălzire ciupercă vă oferă o căldură plăcută, pentru ore frumoase în aer liber.

Avantaje pentru practică:

 • Căldură cu infraroșu, fără preîncălzire
 • Tuburi cu infraroșu din halogen
 • Încălzire uniformă, de jur împrejur
 • 2 trepte de încălzire: 1.000 W / 2.000 W
 • Protejat contra stropirii cu apă (IP34) pentru domenii exterioare acoperite
 • Grila de protecție împotriva atingerii tuburilor de încălzire
 • Design elegant: reflector și piciorul de bază din aluminiu, tija telescopică din inox ce nu ruginește
 • Reglabil pe înălțime de la 194 până la 209 cm
 • Comutator de protecție la răsturnare, cu decuplare automată
 • Curat, fără condens, fără miros și fără zgomot
 • Utilizabil de cei ce suferă de alergii, prin faptul că nu turbionează praful
 • Eficient energetic


Date tehnice
Generalităţi
  Nr. articol 1.410.003.930
Putere de încălzire
  Treaptă 1 [kW] 1
  Treaptă 2 [kW] 2
Valori electrice
  Conexiune la reţea 220 - 240 V/50 - 60 Hz
  Curent nominal consumat [A] 8,7
  Siguranţă recomandată [A] 10
  Putere consumată [kW] 2
Racord electric
  Ştecher de branşare CEE 7/7
  Lungime cablu [m] 1,75
Varianta carcasei
  Edelstahl (Teleskopstange)
Caracteristică de siguranţă
  Tip protecţie IP IP34
Dimensiuni
  Lungime (fără ambalaj) [mm] 590
  Lăţime (fără ambalaj) [mm] 590
  Înălţime (fără ambalaj) [mm] 2.090
Greutate
  (fără ambalaj) [kg] 11,5
Echipare, caracteristici şi funcţii
Funcţii şi dotări
  Ein-/Ausschalter
  Protecţia la răsturnare
  Număr trepte de încălzire 2
  Operare simplă
  Încălzire imediată prin căldură directă cu infraroşu
  Anzahl Halogen-Heizelemente 2
  Fără învolburarea prafului (adecvat pentru persoanele alergice)
  Funcţionare fără miros şi fără zgomot
Mobilitate
  Picior suport

 echipare de serie

 disponibil opţional

 indisponibil

 

Contact:

online-ro@trotec.com

tel:+492452962797

Luni - joi: 9:00 - 18.30

Vineri: 9:00 - 18.00

Email:

Utilizați formularul nostru de contact