Radiator design de tavan IR 1500 SC

Nr. art. 1410003810
Dvs. economisiți: 270.70 LEI
703,47 LEI 432,77 LEI inclusiv TVA

Preț net

la preţul produsului se adaugă aceste costuri de transport
Radiator design de tavan IR 1500 SC

Radiator cu infraroșu de tavan cu 1.500 wați și trei trepte de încălzire, pentru terase, balcon sau pavilioane, cu telecomandă inclusă.
Soluție stilată de încălzire pentru seri răcoroase

Cu radiatorul cu infraroșu de tavan IR 1500 SC vă puteți bucura de temperaturi de vară tot anul, pe terasa sau balconul dvs. Pentru a vă putea așeza confortabil afară, chiar și la temperaturi exterioare mai reci, încălzitorul radiant de tavan este recomandat ca sursă de căldură elegantă, prelungind practic perioada verii. De asemenea, radiatorul cu infraroșu din aluminiu eloxat este rezistent la stropi de apă și aduce sectorului gastronomic o creștere semnificativă a clienților și vânzări suplimentare pe spațiile exterioare acoperite. Oaspeții preferă de multe ori mesele în aer liber, chiar și atunci când lipsește soarele.

Căldură in trei trepte, prin simpla apăsare de buton - inclusiv telecomandă

Oriunde este nevoie de căldură instantanee rapidă și plăcută, în domenii exterioare acoperite - spirala de încălzire din carbon și care nu orbește a IR 1500 SC asigură o căldură cu infraroșu confortabilă, în trei trepte de încălzire comutabile (500 W / 1.000 W / 1.500 W) prin simpla apăsare de buton. Intensitatea de încălzire este setabilă confortabil cu ajutorul telecomenzii furnizate la livrare.

Savurați căldura cu 360°

Radiatorul cu infraroșu de numai 1,5 kg poate fi montat pe tavan, pe terase acoperite sau pe structura cortului, în doar câțiva pași simpli, cu ajutorul lanțului de oțel inoxidabil lung de 50 cm inclus și fără să fie nevoie de un tehnician calificat. Pe lângă designul său negru elegant, radiatorul de tavan punctează și printr-o tehnologie cu infraroșu economică din punct de vedere energetic. Tubul cu infraroșu de carbon de până la 1.500 de wați asigură căldură radiată uniform în toate direcțiile, pentru o suprafață de aproximativ 10 m², fără să fie nevoie de preîncălzire. Această căldură cu infraroșu poate fi resimțită imediat, plăcut pe piele, fără a încălzi mai întâi aerul din mediu. Nu produce mirosuri sau zgomote enervante.

Radiatorul cu infraroșu este protejat împotriva stropirii cu apă și pătrunderea corpurilor străine conform clasei de protecție IP34. Pentru siguranță suplimentară, tubul de încălzire este protejat de contactul accidental printr-o grilă de protecție. Acestea sunt condiții ideale pentru a petrece seri lungi sub cerul înstelat, alături de cei dragi sau prieteni - la temperaturi plăcute de vară.

Set complet de montare:
in doar câteva mișcări se montează pe tavan


Radiatorul de tavan se lasă conectat la orice priză de curent, prin cablul său de alimentare de 1,8 m lungime cu mufă Schuko (CEE 7/7), și deține toate piesele necesare pentru montarea rapidă și sigură pe tavan:

 • 2 x cârlige tip carabină
 • 1 x lanț de ancorare (50 cm)
 • 3 x coliere de prindere a cablurilor


Căldură directă, după principiul radiației solare

Elementul de cuarț de încălzire de înaltă calitate al IR 1500 SC generează căldură conform principiului natural al radiației solare (căldură cu infraroșu). Acest lucru este deosebit de eficient din punct de vedere energetic, deoarece o mare parte din energia utilizată este transformată în căldură directă. Nu aerul înconjurător este încălzit de radiatorul cu infraroșu, ci mai degrabă obiectele și persoanele aflate în imediata apropiere a încălzitorului radiant absorb caldura radiantă, o depozitează și o redau mediului, ca radiație secundară.

Căldura este distribuită fără zgomot și fără ca praful să fie turbionat de un ventilator, ceea ce înseamnă că astmaticii și bolnavii de alergie pot respira curat în imediata apropiere a radiatorului cu infraroșu.

Căldură disponibilă rapid, pentru o multitudine de aplicații în aer liber

Indiferent dacă aveți nevoie de o sursă de căldură specifică pentru balcon, terasa acoperită, pavilionul din grădină sau domeniul gastronomic exterior - radiatorul cu infraroșu de tavan de înaltă calitate IR 1500 SC se încadrează elegant în orice mediu ambiant și asigură o distribuție plăcută și orientată a căldurii, în zona protejată în aer liber. Căldura cu infraroșu se dezvoltă imediat după ce ați pornit dispozitivul prin intermediul comutatorului de pornire / oprire cu lampa de control de funcționare. Odată ce v-ați bucurat de căldura confortabilă de sub radiatorul de tavan, în curând nu veți mai dori să pierdeți această sursa rapidă de căldură!

Avantaje pentru practică:

 • Căldură cu infraroșu, fără preîncălzire
 • Tub de încălzire de calitate din carbon
 • Căldură uniformă pentru până la 10 m²
 • 3 trepte de încălzire: 500 W / 1.000 W / 1.500 W
 • Telecomandă cu infraroșu și comutator de pornire/oprire cu iluminare de control
 • Protecție contra stropirii cu apă (IP34) pentru domenii exterioare acoperite
 • Grilă de protecție împotriva atingerii tubului de încălzire
 • Carcasă elegantă neagră din aluminiu eloxat
 • Pur și simplu agațați-l, cuplați la priză și savurați căldura
 • Curat, fără condens, fără miros și fără zgomot
 • Potrivit pentru alergici deoarece nu turbionează praful
 • Eficient energetic


Date tehnice
Generalităţi
  Nr. articol 1.410.003.810
Putere de încălzire
  în [W] 1.500
  Treaptă 1 [kW] 0,5
  Treaptă 2 [kW] 1
  Treaptă 3 [kW] 1,5
  Tip protecţie IP IP34
Valori electrice
  Conexiune la reţea 220 - 240 V/50 - 60 Hz
  Curent nominal consumat [A] 6,5
Racord electric
  Ştecher de branşare CEE 7/7
  Lungime cablu [m] 1,8
Varianta carcasei
  Aluminiu
Dimensiuni
  Lungime (fără ambalaj) [mm] 420
  Lăţime (fără ambalaj) [mm] 420
  Înălţime (fără ambalaj) [mm] 240
Greutate
  (fără ambalaj) [kg] 1,5
Echipare, caracteristici şi funcţii
Funcţii şi dotări
  Comutator pornit-oprit
  Telecomandă cu infraroşu
  Lampă de control al funcţionării
  Funcţie de temporizare
  Montare pe perete
  Montare pe tavan
  Stativ

 echipare de serie

 disponibil opţional

 indisponibil

 

Contact:

online-ro@trotec.com

tel:+492452962797

Luni - joi: 9:00 - 18.30

Vineri: 9:00 - 18.00

Email:

Utilizați formularul nostru de contact