Termostat wireless cu ceas BN35

Nr. art. 6100007008
Dvs. economisiți: 27.08 LEI
162,30 LEI 135,22 LEI inclusiv TVA

Preț net

la preţul produsului se adaugă aceste costuri de transport
Termostat wireless cu ceas BN35

Soluția comodă pentru comanda cu termostat sau a timpului pentru aparatele electrice de răcire sau încălzire
Temperatura dorită constantă - reglare eficientă

Cu termostatul fără fir BN35 de la Trotec puteți comanda de la distanță, temperatura la care aparatele electrice de răcire sau încălzire trebuie cuplate sau decuplate. Este posibilă și comanda de temporizare a aparatelor electrice ce dețin deja un termostat integrat.

Comandați cuplarea sau decuplarea unuia sau mai multor aparate. Autonomia fără cablu este de ca. 20 metri (fără piedici). Astfel aveți posibilitatea de a comanda cu un singur termostat wireless (emițător) până la 100 de prize cu termostat (receptoare) în același timp, cu condiția ca acestea din urmă să se afle în distanța de autonomie a emițătorului. Cu ajutorul funcției de temporizare puteți să pregăti o temperatură plăcută, înainte să pătrundeți în cameră. Acest lucru este ideal de exemplu pentru baie sau pentru bucătăria rece din orele dimineții, în toaleta pentru oaspeți, în beci sau pe terasa închisă, la birou și s.m.d.p....

Așa funcționează:

Setul BN35 este compus din priza wireless și un termostat wireless. Pur și simplu conectați priza wireles la o priză normală de curent și apoi la această priză wireless atașați aparatul electric. Cu termostatul wireless puteți comanda de la distanță temperatura de cuplare sau decuplare a aparatului electric. Termostatul wireless măsoară temperatura la actualul loc și cuplează sau decuplează aparatul de încălzire sau climatizare, pentru a atinge temperatura dorită de dvs. Deîndată ce temperatura dorită este atinsă, termostatul wireless decuplează aparatul racordat, atâta timp până când este din nou necesară o corectare a temperaturii, pentru atingerea celei dorite.

Pe lângă aceasta este posibilă și temporizare separată sau combinată, pentru a seta momentele de conectare și deconectare în funcție de temperatură. Acest mod economisește curent și deci banii dumneavoastră. Cu BN35 aveți foarte multe posibilități!

BN35 - Toate funcțiunile și caracteristicile:

În modul de încălzire sau răcire, cu termostatul fără cablu puteți să atingeți o temperatură dinainte stabilită în încăpere, în domeniul dintre 0 °C și 70 °C, în trepte fine de câte 1 °C (sau Fahrenheit). Pentru atingerea temperaturii trebuie ca aparatele care sunt conectate să dețină capacitățile necesare pentru răcire respectiv pentru încălzire. Este posibilă comandarea pornirii sau decuplării aparatelor conectate, după un plan în timp stabilit.

Utilizabile pentru o serie mare de aparate de încălzire sau răcire

BN35 se potrivește ideal pentru un număr mare de aparate de răcire și încălzire. Printre ele se numără radiatoarele cu infraroșu, panourile de încălzire, aerotermele, aparate de încălzire cu elemente ceramice PTC, convectoare, radiatoare pe ulei, aparate de climatizare, răcitoare de aer, ventilatoare sau uscătoare electrice de prosoape din baie. Puterea maximă obișnuită din comerț de 3.680 wați este suportată de BN35.

Autonomie de lucru de până la 20 m

Termostatul fără fir este o telecomandă. Puteți telecomanda mai multe prize fără fir de la locul în care se află termostatul wireless. Autonomia este de 20 de metri, dacă pe direcția de transimsie nu se află alte obiecte sau obstacole care să întrerupă legătura.

1 termostat wireless pentru până la 100 prize wireless

Cu un singur termostat fără fir se pot telecomanda până la 100 de prize wireless. Toate acestea trebuie să se afle în radiul de autonomie de 20 metri și toate prizele wireles vor fi astfel comandate de către acest termostat fără fir. Acest lucru este ideal pentru hale sau sere. Prizele wireless potrivite de tip BN35R se pot achiziționa separat de la Trotec.

Programul termostatul este combinabil cu programul de temporizare

Modul termostat și ceasul programabil se pot utiliza singular sau combina inteligent. Dacă doriți de exemplu să stabiliți ca luni între orele 15 și 17, un aparat de încălzire să aducă temperatura în încăpere la 25 °C, termostatul va măsura temperatura la timpul dat, cu ajutorul senzorului din dotare iar apoi va transmite la priza cu wireless la care se află conectat aparatul de încălzire, să se pornească acest aparat, în cazul în care temperatura nu este cea dorită. Dacă temperatura este cea dorită, atunci aparatul se va cupla doar în cazul în care această temperatură va coborâ sub 25 °C. În acest mod se economisește energie electrică iar aparatul încălzește doar atunci când este nevoie. Fie că este nevoie de o funcționare programată în timp sau una de durată, cu BN35 controlați când și la ce temperatură trebui reîncălzit sau răcit.

Seara închise și dimineața din nou pornite

Pentru aparatele care dețin deja un termostat, funcțiunea de comandare cu ceas a BN35 face ca totul sa prindă sens. Când mergeți la culcare nu mai e necesar ca aparatele de răcire sau încălzire să mai fie în funcțiune și să consume fără sens energie. Pentru a nu se întâmpla acest lucru, puteți programa cu ajutorul ceasului ca aparatele care sunt conectate, de exemplu după ora 22, să se decupleze și să se repornească la ora 7 dimineața.

Ceas programabil cu 6 programe

La termostatul wireles se pot programa zilnic până la 6 programe automate de cronometrare. Pentru fiecare program puteți să setați la ce ora din care zi să se activeze sau să se dezactiveze programul cu ceas. La alegerea zilelor aveți 4 posibilități: puteți să programați o singură zi (L, M, M, J, V, S, D), numai zile lucrătoare (Luni până Vineri), numai sfârșitul de săptămână (Sâmbătă-Duminică) sau întreaga săptămână de Luni până Duminică.

Sfaturi pentru o amplasare eficientă

Termostatul fără cablu măsoară temperatura exact acolo unde se află. Pentru ca temperatura din încăpere să fie măsurată corect de către senzor, trebuie să aveți în vedere unde amplasați termostatul wireless. La o fereastră însorită este mult mai cald decât în centrul încăperii. Nu trebuie să se afle nici în apropiere de cămine, cuptoare sau calorifere. De aceea faceți măsurarea cu termostatul wireless, la un loc în încăpere care să redea valorile reale ale temperaturii.

Totul la vedere

Fie mobil și mereu la îndemână sau montat staționar pe un perete - pe ecranul LCD cu iluminare pe fundal al termostatului wireless vă sunt afișate actuala temperatură și ora, stadiul bateriilor (2 x baterii de tip AA) precum și, în funcție de modul de funcționare, toate posibilitățile relevante de setare, intervale de timp, temperaturi țel etc. Astfel supravegheați toți parametrii setați.

Funcțiune de protecție contra înghețului

Dacă temperatura mediul în care se află termostatul wireless scade la 3 °C sau mai jos, se activează automat modul de protecție la îngheț, care se îngrijește ca temperatura din încăpere să fie mărită de încălzitorul legat la termostat, la 5 °C până la 7 °C. Astfel se protejează contra înghețului instalațiile și țevile de apă în încăperi neîncălzite.

Este posibilă și comanda manuală

Aparatele consumatoare de încălzire sau răcire legate la termostatul wireless se pot cupla sau decupla manual. În acest caz nu mai este posibilă utilizarea funcțiunilor termostatului.

Economisirea de energie electrică cu decuplarea automată a consumatorului (OFF)

Pentru a merge la număr sigur că aparatul consumator chiar este decuplat și nu mai consumă curent (în funcțiunea de stand-by), cu ajutorul prizei fără fir se poate întrerupe alimentarea cu tensiune spre consumator, datorită comutatorului de protecție în 2 poli.

Schimbarea automată a timpului de vară și de iarnă

Prin opțiunea "Daylight Saving Time", termostatul fără fir se setează automat din timpul de vară, pe cel de iarnă și vice versa. Astfel nu este nevoie să mai întreprindeți nimic la fiecare jumătate de an, iar intervalele de timp se vor regla automat.

Avantaje pentru practică:

 • Pentru reglarea răcirii și încălzirii – manual sau automatic
 • Posibilități multiple de programare prin ceas: 7 programe de săptămână, 6 schimbări pe zi
 • Programări unice în funcție de zi: de Luni - Vineri, Sâmbăta - Duminică, Luni - Duminică
 • Funcție de temporizare, funcție de termostat și combinația dintre funcțiuni timer și termostat
 • Funcția de programare cu ceas este o completare utilă și pentru aparatele electrice de încălzire sau răcire ce dețin deja un termostat
 • Instalare simplă și flexibilă
 • Pentru comanda concomitentă a până la 100 de prize wireless
 • Schimbarea simplă de la timpul de vară și de iarnă
 • Domeniul de funcționare de la 0 °C până la 70 °C
 • Reglementarea temperaturii în trepte de câte 1,0 °C
 • Automatism de protecție la îngheț (5 °C)
 • Decuplarea permanentă a consumatorului (OFF)
 • Autonomie mare de până la 20 metri
 • Indicator de temperatură încăpere și de oră
 • Ecran cu iluminare pe fundal
 • Indicator al stării bateriei
 • Utilizare mobilă sau montare pe perete
 • Priză cu wireless BN35R se poate achiziționa separat


Notă: În momentul decuplării aparatului în poziția AUS, consumatorii legați nu mai primesc tensiune de alimentare și trebuie să dețină funcțiunea automată de repornire.

Date tehnice
Generalităţi
  Nr. articol 6.100.007.008
Domeniu de reglaj
  Domeniu de reglaj 0 °C până la 70 °C /32 °F până la 158 °F
  Precizie ±1 °C
  Interval de măsurare [s] 20
Capacitate de comutare
  sarcină ohmică 16 A / 250 VA
  sarcină inductivă 3.4 A / 250 VA
  CEE 7/3 (priză Schuko tip F)
Afişaj
  LCD
Unitatea de comandă a aparatului
  Butoane de comandă
  Telecomandă
Varianta carcasei
  Plastic
Izolaţie
  Clasă de protecţie II
  CAT II (2.500 V)
  IP20
Alimentare cu energie
  2 x 1,5 V, AA
Conexiune la reţea
  Conexiune la reţea 230 V/50 Hz
  Ştecher de branşare CEE 7/3 (priză Schuko tip F)
Condiţii ambientale
  Funcţionare - temperatură min. [°C] 0
  Funcţionare - temperatură max. [°C] 70
Dimensiuni
  Lungime (fără ambalaj) [mm] 73
  Lăţime (fără ambalaj) [mm] 66
  Înălţime (fără ambalaj) [mm] 112
Greutate
  (fără ambalaj) [kg] 0,105
Furnitura standard
Furnitura standard
  Unitate de comandă
  Priză cu telecomandă
  Manual de utilizare
mărimi măsurabile şi funcţii
sistem senzorial intern
  Temperatura aerului [°C]
  Temperatura aerului [°F]
Funcţii şi dotări
  Reglare a temperaturii pentru regimul de încălzire sau răcire
  Indicarea temperaturii actuale a încăperii
  Indicator temperatură țintă
  Unitate de temporizare programabilă
  Ecran LCD cu fundal iluminat
  Protecție automată contra înghețului
  Protejat contra căderilor de tensiune
  Comutare simplă între ora de vară și ora de iarnă
  Buton cu LED indicator
  Funcție de memorie
  controlabil de la distanță
  Indicator de stare a bateriei

 echipare de serie

 disponibil opţional

 indisponibil

 

Contact:

online-ro@trotec.com

tel:+492452962797

Luni - joi: 9:00 - 18.30

Vineri: 9:00 - 18.00

Email:

Utilizați formularul nostru de contact