Mască de protecție respiratorie de unică folosință 50 bucați

Nr. art. 4310010010
Dvs. economisiți: 459.90 LEI
486,89 LEI 26,99 LEI inclusiv TVA

Preț net

la preţul produsului se adaugă aceste costuri de transport
Mască de protecție respiratorie de unică folosință 50 bucați
  • Puneți preț pe calitate și siguranță: protejați-vă pe Dvs. și pe ceilalți, pentru sănătate
  • Îndeplinește cerințele GB/T 32610-2016
  • Mască cu 3 straturi: Mască de nas și de gură, în pachet de 50 bucăți
  • De calitate și confortabilă pe piele la purtare
  • Foarte confortabilă la purtare, prin benzile din elastic și formă specială pentru nas
  • Culoare: albastru


Datorită formei sale care se adaptează după anatomia feței, masca de nas și gură conferă un confort de purtare sporit, iar mecanismul de prindere din elastic precum și posibilitatea de a se fixa în regiunea nasului reduc eventualele apăsări neplăcute.

Bine de știut! Piața europeană este invadată momentan de măști de naș și gură total nefolositoare, sau chiar periculoase. Asemenea măști sunt produse în parte în condiții îngrozitoare de igienă și de cele mai multe cazuri, filtrul elementar din pâslă este înlocuit cu hârtie simplă. Cei necunoscători nu pot testa măștile la calitatea de filtrare, rezistența la respirație și starea microbiologică (igiena). Măștile pot fi totuși verificate cu o metodă simplă formată din 4 puncte, pentru a identifica măcar măștile de calitate redusă, cu filtru din hârtie:

1. Test la formă

2. Test la rezistența la apă

3. Test al straturilor de filtrare

4. Test contra focului

Ca mare producător în Germania și lider de piață la producția și comercializarea de purificatoare de aer profesionale cu filtre HEPA, care se utilizează în sălile de operații din spitale și clinici, Trotec cunoaște care sunt cerințele de calitate pentru materialele de filtrare. Toate filtrele oferite de noi, inclusiv măștile noastre pentru nas și gură cu 3 straturi, în pachet de 50 de bucăți, au fost controlate de către instituții independente, acreditate din Europa și au fost găsite că au o capacitate de filtrare optimală și rezistența la respirație corectă, solicitată și de normele medicinale. Vă putem prezenta cu plăcere, la cerere, rezultatele controlului! Fiecare livrare va fi testată la recepție, la întâmplare, de către laboratorul nostru acreditat. Nimic nu e mai important decât sănătatea!

Masca trebuie să crească responsabilitatea pentru a susține cerințele impuse de "social distancing".

Vă rugăm să aveți în vedere: aici este vorba de un articol de igienă care datorită cerințelor de sănătate este sigilat iar după deschiderea sigiliului nu mai poate fi returnat.

Date tehnice
Generalităţi
  Nr. articol 4.310.010.010

 echipare de serie

 disponibil opţional

 indisponibil

 

Contact:

online-ro@trotec.com

tel:+492452962797

Luni - joi: 9:00 - 18.30

Vineri: 9:00 - 18.00

Email:

Utilizați formularul nostru de contact