Dezumidificator TTK 24 E BS

Nr. art. 1120200024
1.028,27 LEI inclusiv TVA

Preț net

la preţul produsului se adaugă aceste costuri de transport
Dezumidificator TTK 24 E BS

Dezumidificare modernă şi cu stil
Dimensiunile compacte, capacitatea bună şi design-ul său atrăgător, în combinaţia de culori maro cu gri, fac din dezumidificatorul TTK 24 E BS, aparatul potrivit pentru menținerea uscată a încăperilor mici, încălzite.

Chiar mai mult: el poate fi deservit de la un singur buton. Imediat după racordarea la reţea, TTK 24 E BS poate fi pornit, funcţionând simplu şi efectiv. În încăperile mici de până la 15mp, extrage până la max. 10 litri în 24 de ore.

Dezumidificatorul Komfort TTK 24 E BS are caracteristici practice necesare pentru o funcţionare nesupravegheată, printre acestea amintim dezgheţarea electronică automată, butonul de semnalizare a rezervorului de apă plin, precum şi funcţiunea de protecţie la preaplin, cu deconectare automată.

Pe lângă aceasta, poate fi utilizat acolo unde o golire regulată, manuală a rezervorului de apă nu e întotdeauna posibilă, de exemplu în pivniţele încălzite. Pentru aceasta, TTK 24 E BS e dotat cu un racord integrat pentru montarea unui furtun, pentru evacuarea externă a apei, direct într-o scurgere.

Caracteristici speciale:

  • Dezghețare automată electronică
  • Design modern
  • Deservire extrem de simplă
  • Protecție la preaplin, cu deconectarea automată a aparatului, când rezervorul de apă e plin
  • Filtru de aer lavabil
  • Racord pentru montarea unui furtun, pentru evacuarea externă a condensatului


Propan (R290) un agent de răcire prietenos mediului pentru dezumidificatoare

Anual sunt trimise în atmosferă milioane de tone de CO2, prin agentul sintetic de răcire. De aceea, utilizarea de soluții alternative este foarte importantă. Prin utilizarea de propan (R290) ca agent de răcire, dezumidificatorul își aduce aportul său la protecția mediului înconjurător.

Agentul natural de răcire propan (R290) este o legătură organică și aparține de hidrocarburi. În comparație cu agenții sintetici de răcire, propanul (R290) nu distruge ozonul (ODP=0) și nu are valori ale efectului de seră demne de amintit (GWP=3).

Un punct plus pentru mediu: Datorită caracteristicilor sale termodinamice excelente, propanul (R290) este un agent de răcire deosebit de eficient energetic, reducând astfel costurile de energie.

 

Contact:

online-ro@trotec.com

tel:+492452962797

Luni - joi: 9:00 - 18.30

Vineri: 9:00 - 18.00

Email:

Utilizați formularul nostru de contact