Disponibilitate pe stocCu ajutorul indicării disponibilității dorim să vă oferim o informație cât mai precisă asupra timpului de livrare. Vă rugăm să aveți în vedere că următoarele indicații privitoare la disponibilitatea pe stoc se raportează la situația articolului conform comenzilor procesate până în momentul efectuării comenzii de către dvs., informaţia având un caracter orientativ: disponibilitatea pe stoc a produsului poate fi alta, în momentul prelucrării comenzii dvs.
Produsele vor fi expediate cu curierat rapid către România. Dvs. puteți solicita informații referitoare la numărul coletului dvs., pentru a putea urmări online desfășurarea transportului, pe site-ul firmei de curierat rapid.

În magazinul nostru există următoarele indicații privitoare la disponibilitatea pe stoc:
  1. Pe stoc
    Produsele sunt disponibile direct din depozitul nostru principal din Germania. Disponibilitatea pe stoc se raportează la situația articolului conform comenzilor procesate până în momentul efectuării comenzii de către dvs. După confirmarea comenzii dvs., expedierea se face în ca. 1 - 4 zile lucrătoare. Durata transportului cu firma de curierat rapid, către România, este de ca. 7 – 8 zile.
  2. Stoc redus, solicitaţi informaţii!
    Stocul se apropie de sfârșit, contactați serviciul clienți pentru a afla termenul de livrare cel mai apropiat.
  3. Stoc momentan epuizat
    Vă rugăm să vă adresați serviciului nostru pentru clienți, pentru a afla termenul de livrare cel mai apropiat și informații mai detaliate.
 

Contact:

online-ro@trotec.com

tel:+492452962797

Luni - joi: 9:00 - 18.30

Vineri: 9:00 - 18.00

Email:

Utilizați formularul nostru de contact